minimúsica "el cos"

Un any més, he tingut el plaer d'il·lustrar i dissenyar el cartell del minimúsica que es fa al museu Es Baluard de Palma de Mallorca cada any quan arriba l'estiu. El tema d'aquest any és "el cos". Aquesta és la primera versió que vaig fer.
Al entregar-la les companyes del Baluard em van donar el toc, dient que potser els ingredients del cartell no eren del tot adients per a un públic infantil de 0 a 9 anys. I tot i que jo estava encantat amb el meu esquelet vestint-se amb pell i vísceres cada matí... crec que tenien algo de raó. Així que vaig fer una segona i definitiva versió més "light". Es perd la idea de l'esquelet, però es guanyen altres coses, i crec que queda ara un cartell més "infantil" com havia de ser...
Però alhora continuo tinguent el dubte etern... Cal amagar-li a un nen la pura realitat? Que som esquelets? Que funcionem amb cor i fetge i pulmons? I llavis i orelles i dentadures i ulls? Ai no sé.. és igual. En tot cas, visca els nins i visca la gent que em dona feina any rere any. bert.